Wednesday, March 30, 2011

Sunday, March 27, 2011

Tuesday, March 22, 2011

Thursday, March 17, 2011

JUST ANOTHER EDITING


Wednesday, March 16, 2011

NEW LOGO (still in progress)


Untuk kali ini, aku telah mengilhamkan satu atau sebuah logo, entah la pasai pa dia jadi mcm tu, aku pn taktau, yg pastinya aku menyukainya...sebab ilham ni datangnya dari Allah swt...alhamdulillah...just cuma x final lagi la...akan ada yg baru lagi...tp tngk la dulu keserasiannya dgn artwork2 aku....hmmm...

Tuesday, March 8, 2011

Monday, March 7, 2011

Wednesday, March 2, 2011

JUST ANOTHER EDITING - M.A.C

Entry kali ni aku buat editing utk ad MAC, aku rasa x la perfect...tapi just mengisi masa lapang yg sekarang ni kusut dan serabai...melambak keje...iskisk...nak buat tak boleh...hmmm..tunggu keputusan besok...hmmm